Technische Commissie

Ontstaan platenspeler, Werking platenspeler, Praktijk platenspeler, Amusette wisselaar, Philips HX348A, RCA 45-toeren wisselaar, Stroboscoopschijf, Elektrische reparaties, Reparatie Philips Electrofoon, Dwarskrachtcompensatie, Reparatie RCA 45EY4, Grundig history, vervolg, Revisie van een Garrard 4HF, Philips Radio's in de jaren '50, Amroh Deuteron, Tester voor kristalelementen, Revisie motor Philips AG1003

Vraagbaak 

De Technische Commissie repareert niet voor derden. Het is dus de bedoeling dat u het probleem zelf verhelpt, waarbij wij u wel adviezen kunnen geven indien u er met de technische tips op onze site niet uitkomt.

Wij zijn alleen voor problemen op grammofoongebied. Storingen aan radio's, bandrecorders etc. kunnen wij niet voor u behandelen.

Ook verkopen wij geen onderdelen zoals elementen, naalden, snaren, idlers enz. Hiervoor verwijzen wij naar de diverse "Winkels" op de linkpagina op onze site.

De Technische Commissie (TC) van het NGG bestaat uit Peter Boin.

Bij Peter Boin tc.elec@grammofoon.com kunt u met al uw vragen over elektrische grammofoons, versterkers, buizen, transistors en storingen in electronica terecht.

Voor vragen over grammofoons met een veermotor kunt u zich wenden tot Vereniging de Weergever.

Peter Boin heeft jarenlang ervaring met versterkers en heeft voor een bekende jukebox verzamelaar vele versterkers gereviseerd. Ze klinken weer alsof ze nieuw uit de winkel komen.

De Technische Commissie wenst u veel plezier met uw hobby en het repareren van de oude platenspelers.

Groet,

Peter Boin